GroenLinks Congres

Op zondag 25 februari vindt het 37e GroenLinks Congres plaats. We komen samen in het Topsportcentrum in Rotterdam. Een fantastische locatie om de groei van onze partij en beweging te vieren, en de finale van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af te trappen. 

Stemrecht
Om in aanmerking te komen voor het stemrecht, moet je aanmelding uiterlijk 26 januari 2018 (23:59 uur) bij ons binnen zijn. Daarna kun je je natuurlijk ook nog aanmelden en naar het congres komen, maar dan zonder stemrecht. Ook niet-leden zijn van harte welkom!
Ga naar de website om je aan te melden.
 
Programma
Op het congres bespreken we met elkaar de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Samen gaan we de laatste weken in. We laten de veelzijdigheid van onze beweging zien. En hoe iedereen kan bijdragen aan een geweldige uitslag voor GroenLinks op 21 maart. Er zijn speeches van onder meer Jesse Klaver en partijvoorzitter Marjolein Meijer.
Daarnaast kun je meestemmen over de verkiezing van twee nieuwe partijbestuursleden (Financiën en Interne Partijontwikkeling). De kandidaten voor het partijbestuur worden in januari bekendgemaakt.
 
Alle verdere informatie over het GroenLinks Congres vindt u op de website.

Locatie

Topsportcentrum
Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam
Nederland