Juultje Seinhorst

Juultje Seinhorst

Secretaris / Interim voorzitter

Geboren in Biddinghuizen ben ik met een omweg via Leiden en Rotterdam in 2013 in Vlaardingen terecht gekomen.

Na de middelbare school heb ik Sociologie der niet-Westerse Samenlevingen gestudeerd in Leiden. In het kader van het afstudeeronderzoek heb ik drie maanden in Chili doorgebracht.

Na mijn studie ben ik bij de Sdu, een juridische uitgeverij, werkzaam geweest. Hier kon ik aan de slag als redacteur op de redactie wetgeving. Na lange tijd op de redactie te hebben gezeten heb ik de overstap gemaakt naar de functie van ordermanager. Belangrijkste taak in die functie was de begeleiding van de Rijksbegroting 2018.

Naast mijn werk heb ik jarenlang wekelijks als vrijwilliger gewerkt bij een manege voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Voor mij een ideale combinatie van contact met mens en dier. Tegenwoordig geef ik als taalcoach via Stichting Vluchtelingenwerk bijles aan een vluchteling.

Graag zou ik mij willen inzetten voor GroenLinks als secretaris om op deze manier mijn bijdrage te leveren aan een mooier Vlaardingen. Als secretaris wil ik graag de mensen bij elkaar brengen. Binnen de afdeling heerst een zeer prettige, positieve sfeer waarin iedereen gehoord wordt. Dit wil ik graag delen met alle Vlaardingers.

Bij vragen kan je contact opnemen via vlaardingen@groenlinks.nl.