Bedankt voor je stem! 16 maart 2017

Bedankt!

Wat een uitslagenavond gisteren! Wat wás het spannend en wat hebben we het goed gedaan, ook in Vlaardingen (zie foto onderaan)! Met 14 zetels in de Tweede Kamer hebben we de beste verkiezingsuitslag voor GroenLinks ooit behaald. Maar ook in Vlaardingen zijn het aantal GroenLinks stemmers bijna verviervoudigd. Daarmee zijn we de één van de grootste winnaars in onze stad!

Een mooie uitslag die een sterke basis vormt om vanuit door te groeien. Ik ben dan ook hartstikke trots op de enthousiaste vrijwilligers die wekenlang de stad in zijn getrokken om gesprekken met Vlaardingers te voeren! Ik ben hartstikke trots op de mensen die achter de schermen keihard hebben gewerkt om de website up to date te houden, contact te leggen met nieuwe leden en de materialen op orde te houden! En ik ben trots op alle nieuwe leden die zich aan onze partij hebben verbonden en zich voor GroenLinks hebben ingezet!

De eerste hele grote stap naar een beweging voor verandering hebben we gisteren gezet. We zijn een sterke middelgrote partij geworden. En we zijn klaar voor de volgende sprongen, we hebben een duidelijk verhaal, we weten wat we willen en de beweging die de afgelopen maanden op gang is gekomen zal door blijven groeien. We kunnen niet wachten tot de gemeenteraadsverkiezingen.

We bedanken nogmaals alle vrijwilligers, leden, sympathisanten, en niet te vergeten al die mensen in Vlaardingen die de idealen van GroenLinks delen en ons hun vertrouwen hebben gegeven met hun stem. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze uitslag! De komende jaren gaan we Nederland veranderen, ook in Vlaardingen!

Word lid, zodat we naar jullie kunnen luisteren. We hebben jullie nodig: om zorgen met elkaar te delen. Om nieuwe ideeën met elkaar uit te wisselen. Om te bespreken hoe we de verandering in Nederland niet alleen vanuit Den Haag, maar in het hele land vorm kunnen geven.
Sluit je aan. Laten we samen Nederland veranderen.

 
Hartelijke groet,
namens het campagneteam,
Neill Voorburg