GroenLinks congres

Op 7 februari vindt het 34ste congres van GroenLinks plaats in Amersfoort. Er wordt op dit congres ruim aandacht besteed aan de komende verkiezingen voor Provinciale Staten en Eerste Kamer.

Ook wordt de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer vastgesteld, en worden er twee nieuwe partijbestuursleden gekozen. Op dit Congres worden ook nieuwe Statuten en Huishoudelijk Reglement van GroenLinks vastgesteld. Verder worden op dit congres ook nieuwe GroenLinks Statuten en een nieuw Huishoudelijk Reglement vastgesteld.

Sinds een aantal jaren worden leden individueel rechtstreeks uitgenodigd door de partijvoorzitter om met stemrecht deel te nemen aan het congres. Er worden dus geen leden meer vanuit de afdeling afgevaardigd. Het is ons dus ook niet bekend wie uit Vlaardingen zich met stemrecht heeft aangemeld.

Het congres vindt plaats in de Rijtuigenloods te Amersfoort. De leden zijn per mail ruim vooraf ingelicht hoe ze zich konden aanmelden. De aanmelding is nu gesloten.
Meer informatie over het congres vind je op congres.groenlinks.nl.

Vanuit Vlaardingen gaan in ieder geval de twee bestuursleden Maurice van Beers en Jan Robberegt naar het congres.

Samen met de trein?
Voor mensen die ook gaan en gezamenlijk willen reizen: we nemen op zaterdag 7 februari de trein om 8.16 uur vanaf station Vlaardingen-Oost. We zijn dan om 9.34 uur op station Amersfoort.