Hoe is het eigenlijk met… de waterkwaliteit?

Oftewel: wat heeft Water Natuurlijk de afgelopen jaren gedaan voor schoon en gezond water? Ingrid ter Woorst geeft op maandag 2 maart in een lezing antwoord op de vraag: “Wat heeft Water Natuurlijk de afgelopen jaren in het Hoogheemraadschap gedaan?”.

Op maandag 2 maart van 20:00-21:30 uur in het gebouw van het Hoogheemraadschap, Phoenixstraat 32, Delft.
De toegang is gratis.

De lezing gaat over de aanleg van waternatuur, vismigratiemaatregelen, zwemwater en de aanpak van vervuiling (o.a. bestrijdingsmiddelen). Maar ook over het polderlandschap van de Bergboezem Berkel; hoe door slim samen te werken en hoe innovatie kosten zijn bespaard!

Ingrid ter Woorst is hoogheemraad voor Water Natuurlijk voor de portefeuille waterkwaliteit.

Deze avond wordt georganiseerd door de KNNV afdeling Delfland, de Vogelwacht Delft, Vereniging Natuur en Milieu Pijnacker en Milieudefensie Delft. Bij de vorige verkiezingen hebben deze organisaties de kiezers opgeroepen om op Water Natuurlijk te stemmen, dat is ook massaal gebeurd. Op dit moment zijn deze organisaties nieuwsgierig wat de resultaten zijn van deze stemmen, en …wat de plannen zijn voor de toekomst.
Ook is er gelegenheid om jouw ideeën mee te geven!

Op 18 maart vindt de gecombineerde verkiezingen plaats voor het Hoogheemraadschap van Delfland en de Provinciale Staten.