Misschien weet u nog niet waarop u stemt morgen? Misschien wèl als u dit leest....

De laatste weken was er veel aandacht voor de resultaten van 4 jaar linkse meerderheid in Nijmegen. En dat is terecht, want daar wordt het alternatief in de praktijk gebracht. Daar zien we dat het kan, dat het werkt en dat de bevolking het positief waardeert....

CONCRETE RESULTATEN VAN VIER JAAR LINKSE MEERDERHEID IN NIJMEGEN

Inwoners van Nijmegen zijn van alle grote steden het meest tevreden over hun gemeentebestuur, zo blijkt uit onderzoek van Twee Vandaag.

- Nijmegenaren geven hun stad na 4 jaar progressief    bestuur een hoger rapportcijfer.- Ze vinden het prettiger om er te wonen en ze vinden dat    de stad vooruit is gegaan.- Veel meer mensen voelen zich veilig en het aantal inbraken    is bijna gehalveerd.- De verloedering en de overlast zijn gedaald en Nijmegen is    gekozen tot de schoonste stad van Nederland.- Het aantal nieuwe en betaalbare woningen is bijna vervijf-   voudigd.- Het aantal mensen in de bijstand is gedaald van 14%    naar 8%. - Het aantal inburgeringscursussen voor oudkomers is    vergroot van 1800 naar 2500. - De begroting is op orde: de reserve groeide van 11    naar 20 miljoen euro. - En, heel belangrijk voor het lentegevoel:    er is 19,5 kilometer nieuw fietspad.

Dat smaakt naar meer.

Grappig genoeg erkent zelfs de VVD dat in Nijmegen. Een citaat van de Nijmeegse fractievoorzitter: "Geheel tegen onze verwachtingen van twee jaar geleden in, constateren wij dat dit college het eigenlijk heel redelijk doet. We kunnen zelfs zeggen dat wij er zonder problemen deel van uit hadden kunnen maken." Bij zulke klinkende resultaten kun je moeilijk anders.

Kies in Vlaardingen voor GROENLINKS - lijst 6!