Jan Robberegt, Lianne van Kalken, Neill Voorburg en Rob Eilerts
Jan Robberegt, Lianne van Kalken, Neill Voorburg en Rob Eilerts op de verkiezingsmarkt

Verkiezingsmarkt Europese verkiezingen – GroenLinks stuurt Europa de goede kant op!

Onder een stralende zon stonden zaterdag 17 mei GroenLinks-ers, met alle andere Vlaardingse partijen (behalve de PvdA), in hun verkiezingskraam klaar om voorbijgangers te woord te staan. Allereerst de boodschap om op 22 mei naar de stembus te gaan! En dan uiteraard op GroenLinks te stemmen als je voor een groen, sociaal en duurzaam Europa bent! Deze boodschappen voor degenen die langskwamen dan..... want het was stil in de stad, en nóg stiller op de verkiezingsmarkt in de Fransenstraat. Een slechte plek, voor welke markt dan ook.

Ondanks dat de verkiezingen voor het Europees parlement niet echt leven hebben we toch nog wel een aantal mensen, ook zwevende kiezers, te woord gestaan en hen kunnen vertellen waar het voor GroenLinks om gaat op 22 mei. Voor het aanpakken van grote problemen hebben we Europa namelijk hard nodig. Banken en vervuilde rivieren trekken zich niets aan van landsgrenzen en een goed klimaatbeleid slaagt alleen als andere Europese landen ook meedoen. Daarom is GroenLinks voor een sterker Europa.

Lees ook het artikel dat 11 mei jl. in de Volkskrant verscheen met de kop ‘Van Ojik: Ruttes Europa laat armen voor de crisis betalen’.

Voor de standpunten van GroenLinks over Europa zie:
- www.groenlinks.nl/europa
- ons verkiezingsprogramma

Bekijk ook: GroenLinks lijsttrekker Bas Eickhout bij Pauw en Witteman.

Een volgende verkiezingsmarkt graag op het Liesveld, bij de Bloementrap, waar de loop erin zit en mensen eerder stilstaan voor een gesprekje!