Kies 18 maart GroenLinks

Video: Stem 18 maart GroenLinks!

Kies voor eerlijke oplossingen, voor vandaag en voor morgen.
Een sterk GroenLinks is hard nodig. In de Provincies en in de Eerste Kamer om rechtse meerderheid te voorkomen. De onzekerheid over werk en zorg groeit. De aarde warmt op. Nooit waren grondstoffen zo schaars en grote bedrijven zo machtig. Daarom zijn de verkiezingen op 18 maart belangrijk.

Op 18 maart aanstaande zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten en waterschappen. GroenLinks laat in de campagne zien dat rechtse recepten niet werken en geen oplossingen bieden voor betere zorg en meer werk. 
 

Vijf beloften aan de kiezer 

De nieuwe Eerste Kamer bepaalt of Rutte 2 verder kan. Of er eerlijke belastingen komen. Meer banen. Een economie die draait op duurzame energie. En of er samen met de provincies eindelijk werk wordt gemaakt van meer natuur. Meer dan ooit is het tijd voor linkse oplossingen. De rechtse aanpak van dit kabinet en zijn voorgangers heeft de problemen verergerd. Politiekleider Bram van Ojik doet de kiezer vijf beloften

Windenergiecampagne

Met de windenergiecampagne maakt GroenLinks symbolisch een einde aan onze verslaving aan kolen, olie en gas. Heldere politieke keuzes zijn nu nodig. GroenLinks kiest voor windmolens. Met meer windenergie worden we onafhankelijk van gas van Poetin, doen we wat tegen de klimaatveranderingen en scheppen we werk. Zie de campagnewebsite.

Meer lezen over onze eigen provincie?
Zuid-Holland