GroenLinks Vlaardingen zondag 29 november naar de klimaatparade in Amsterdam

Vlaardingen zondag 29 november naar de klimaatparade in Amsterdam

Aan de vooravond van de klimaattop in Parijs gaan mensen overal ter wereld op zondag 29 november de straat op om te laten zien dat we klimaatverandering kunnen en moeten aanpakken. Ook Vlaardingen loopt die zondag mee in de parade. Jij ook? Meldt je aan!

Wereldwijd roepen burgers deze dag de onderhandelaars bij de klimaattop op om echte maatregelen te nemen. In Amsterdam steunen tal van organisaties in een klimaatparade deze oproep. GroenLinks doet natuurlijk mee met deze klimaatparade. We zullen op geheel eigen wijze een duidelijk signaal afgeven.

Aanmelden voor de klimaatparade
Loop mee met GroenLinks in de klimaatparade en meld je aan via het formulier op de landelijke site. Per mail houden we je op de hoogte van wat we gaan doen en wat we van jou verwachten. Je hoeft geen eigen materialen mee te nemen, wij zorgen voor alle aankleding en attributen. Eén daarvan is een afbeelding van de onze Vlaardingse Rietputten die groot op vinyl wordt afgedrukt en in de klimaatparade wordt meegenomen. Nog meer reden om ook als Vlaardingen mee te gaan naar Parijs.

Gezamenlijk reizen vanuit Vlaardingen
Het is vaak leuker om gezamenlijk naar zo´n groot event te reizen, vandaar we vanuit Vlaardingen de mogelijkheid bieden gezamenlijk naar Amsterdam te reizen.
Stuur ons daarom even een mailtje als je mee wilt, dan houden we je op de hoogte.