GroenLinks Maassluis heeft eigen afdeling
GroenLinks Maassluis is geboren - 9 feb. '17

GroenLinks Maassluis richt zelfstandige afdeling op

Donderdagavond 9 februari 2017 was de eerste officiële algemene ledenvergadering van GroenLinks Maassluis in wijkvereniging de Flat. De bijeenkomst trok veel leden en belangstellenden.

Door de leden werd het bestuur gekozen van de afdeling GroenLinks Maassluis, waarmee GroenLinks Maassluis nu officieel een zelfstandige afdeling is. Er waren in totaal 20 leden naar de bijeenkomst gekomen waaronder een nieuw lid. Verder waren ook het bestuur van de afdeling Vlaardingen en van de provincie aanwezig.

Het bestuur bestaat uit voorzitter Raoul Kleijwegt, penningmeester Hessel Hoekstra en Moh Ammi secretaris van de afdeling GroenLinks Maassluis.

Uitraard doet de afdeling in 2018 mee met de gemeenteraadsverkiezingen. Concrete speerpunten zijn: meer sociale- en starterswoningen, meer groen in de wijk en vrijstelling van openingstijden winkels en horeca.
De leden van de afdeling GroenLinks Maassluis gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk invloed uit te oefenen om Maassluis duurzamer, levendiger, socialer en vrijzinniger te maken!

Foto's: Mick Otten