Huis-aan-huis campagne GroenLinks Vlaardingen - 11 februari 2017
Klaar om de wijk in te trekken

Veel sympathie voor GroenLinks in Vlaardinger Ambacht

Afgelopen zaterdag is GroenLinks Vlaardingen onze stad in gegaan om huis aan huis campagne te voeren. Met een gezellige club, ondersteund door aspirant Kamerlid Arno Bonte, zijn we Vlaardinger Ambacht ingetrokken. Hier hebben we met de mensen gesproken over wat voor hen belangrijke thema’s zijn bij de verkiezingen van 15 maart. Doe ook 18 februari mee als we in Maassluis campagne gaan voeren. Geef je op!

Deur aan deur mensen aanspreken blijkt een goede manier om direct met mensen het gesprek aan te gaan. Regelmatig nadat de voordeur was opengegaan volgde een goed gesprek over waar het met onze samenleving heen moet. 

De zorg en onderwijs zijn veel gehoorde onderwerpen, maar ook wat de gevolgen zijn van de uitbreiding van Rotterdam AirPort houdt veel mensen bezig. Opvallend is dat er nog veel mensen twijfelen op welke partij ze op 15 maart gaan stemmen. Dat betekent dat er nog een wereld te winnen is! Voor velen bleek GroenLinks een serieuze optie. Vlaardinger Ambacht blijkt een wijk waar GroenLinks op behoorlijk wat sympathie kan rekenen! 

De volgende huis aan huis actie staat inmiddels ook alweer voor de deur
Op zaterdag 18 februari gaan we onze vrienden in Maassluis ondersteunen. Er is daar net met veel enthousiasme een GroenLinks afdeling opgericht. We gaan met een leuke groep vrijwilligers langs de deuren om met Maasluizenaren in gesprek te gaan over de komende verkiezingen.
We verzamelen om 11.00 uur op de Markt in Maassluis bij café “De Waker" (zie kaart hieronder).
Doe ook mee en meld je aan bij Neill Voorburg (Neill.Voorburg@vlaardingen.nl) of Raoul Kleijwegt (raoul-kleijwegt@hotmail.com)