Interesse voor GroenLinks Vlaardingen groeit! Verslag info-bijeenkomst.

Interesse voor GroenLinks Vlaardingen groeit!

10 mei, Aanloophuis De Groene Luiken - Leden en geïnteresseerden spraken met elkaar over het raadslidmaatschap of een andere inzet voor GroenLinks Vlaardingen.

Mieke Gaxiola Peters gaf, vanuit haar functie van de griffie Schiedam, een schets van de functie van de gemeenteraad en wat er zoal komt kijken bij het raadslidmaatschap. Integriteit, passie, doorzettingsvermogen en het besef dat je als raadslid altijd ‘in de kijker’ zit. Lianne van Kalken (raadslid) en Neill Voorburg (steunlid) vulde het verhaal aan met voorbeelden vanuit de praktijk van de afgelopen drie jaar. “Met twee raadsleden is het een hele klus om alle ballen in de lucht te houden, maar in 2018 we gaan voor minimaal 4 zetels!” aldus Lianne. Gelukkig is nog de steunfractie die veel (denk)werk uit handen neemt.

Naast het groeiend aantal leden van GroenLinks Vlaardingen - in de laatste maanden kwamen er tien bij - waren er woensdagavond dus ook nieuwe gezichten, waarvan een aantal kandidaat raadslid wil worden.

Ook op de kandidatenlijst?
We roepen nog steeds mensen op om zich kandidaat te stellen want we gaan voor een sterke lijst! Lid zijn van GroenLinks is nú nog geen voorwaarde, wel als je uiteindelijk op de kandidatenlijst wordt geplaatst.
Als je zelf overweegt om je kandidaat te stellen zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Maar óók als je actief wilt worden en mee wilt doen met de campagne, of wanneer je op andere wijze een bijdrage wilt leveren horen we dat graag!
Bel of mail gerust met je vragen.

Tot 19 mei kun je je CV en motivatie mailen naar:
Jan Robberegt, jan.robberegt@wxs.nl tel: 06 – 22418685
Bronja Nijk, bureaunijk@gmail.com, tel: 06 - 24250166