GroenLinks presenteert lijsttrekker & kandidatenlijst op 10 oktober!

De verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad in Vlaardingen zijn in maart 2018. De kandidatencommissie van GroenLinks heeft in opdracht van de GroenLinks leden vele gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten. Met als resultaat een ijzersterk team, vinden wij.  

Op 10 oktober zullen de kandidaten zich presenteren voor de leden van GroenLinks Vlaardingen. Je zult daar alle gelegenheid hebben om met hen in gesprek te gaan over hun ideeën hoe we Nederland kunnen veranderen in Vlaardingen.

De naam van de beoogd lijsttrekker en haar team houden we nog heel even voor ons. Maar schrijf in ieder geval de datum in je agenda: dinsdag 10 oktober 2017 om 19.30 uur.
De plaats is: De Groene Luiken - Oosthavenkade 8.

Binnenkort ontvangen de leden een mail met daarin de voorgestelde kandidatenlijst, de agenda en info over hoe dat goedkeuren van een kandidatenlijst nu eigenlijk in zijn werk gaat.
En natuurlijk waar we bij elkaar komen.

De bijeenkomst is open voor leden en sympathisanten maar alleen GroenLinks leden mogen stemmen. De bijeenkomst heeft de status van een algemene ledenvergadering.

Jeuken je handen om aan de slag te gaan?
De komende maanden zijn er genoeg gelegenheden!
Behalve de komende meet-up over de kandidatenlijst is er half oktober ook de bijeenkomst waarin we als GroenLinks ons verkiezingsprogramma vaststellen met de speerpunten over hoe we het verschil gaan maken. De datum volgt nog. En vervolgens zal de campagne gaan lopen tot aan de verkiezingen in maart. We gaan bruisende maanden tegemoet.

Meedoen?
Bekijk dan deze pagina op onze site voor de mogelijkheden.
 

Namens het bestuur van GroenLinks Vlaardingen,

Maurice van Beers
Voorzitter

Tel. nr.: 06 - 33 78 27 27
E-mail: moeries@yahoo.com