Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Alsnog zwanenzang voor zwanen na redding van stookolie

  GroenLinks stelt vragen over paradox zwanen: eerst redden en dan toestemming voor doden - 6 juli 2018

  Hetzelfde orgaan – de provincie Zuid-Holland – dat geld ter beschikking stelde om zwanen te redden van de stookolie geeft een week later toestemming zwanen te doden… Namens ONS-Vlaardingen, de SP en Leefbaar Vlaardingen stelt Neill Voorburg van GroenLinks hier vragen over. De wethouder is vervolgens geschrokken en verbaasd…. en gaat het uitzoeken.

  Lees verder
 2. GroenLinks doneert voor hulp aan besmeurde vogels

  GroenLinks doneert aan besmeurde vogels - 27 juni 2018

  Het kan onmogelijk langs je heen gegaan zijn: door een olielek vlakbij zijn honderden vogels, met name zwanen, besmeurd onder de olie. Een fantastisch team vrijwilligers is hier direct mee aan de slag gegaan. Nu is er een inzamelingsactie van Dierenverzorging Vlaardingen om deze reddingsactie te kunnen bekostigen. De fractie van GroenLinks wil hier graag aan doneren.

  Lees verder
 3. Wethouders GroenLinks Rotterdam bekend

  Arno Bonte en Judith Bokhove. Foto: Liselotte de Haan

  Namens de GroenLinks fractie in Rotterdam zullen Judith Bokhove en Arno Bonte als kandidaat-wethouders voorgedragen worden. De fractie in Vlaardingen is zeer blij voor deze kandidaten en mogelijke positie in het College van B&W in Rotterdam.

  Lees verder
 4. Nieuw college geïnstalleerd

  Nieuw college geïnstalleerd - 5 juni 2018

  In een buitengewone raadsvergadering van 5 juni 2018 kwam er een eind aan het oude college. De fracties die een wethouder leveren voor het nieuwe college (ONS.Vlaardingen, SP, GroenLinks, VVD en CDA) droegen deze eerst voor, waarna er over hen gestemd werd. Dit nadat unaniem door de Raad werd ingestemd met het zogeheten rompakkoord. Namens de fractie van GroenLinks werd door Lianne van Kalken Bart de Leede voorgedragen als wethouder. Hieronder deze tekst.

  Lees verder
 5. GroenLinks-leden stemmen unaniem in met collegedeelname

  GroenLinks-leden stemmen unaniem in met collegedeelname - 4 juni 2018

  Op maandagavond 4 juni heeft de fractie onder leiding van Lianne van Kalken en wethouderskandidaat Bart de Leede een toelichting gegeven op de resultaten van het formatieproces en het daarbij horende rompakkoord. De leden gingen aan het einde van de avond unaniem akkoord met deelname aan dit college.

  Lees verder

Pagina's