Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Stelt het Vlaardings college wel echt belang in een fietsveilig Vlaardingen?

  De beantwoording van de vragen van GroenLinks over gevaarlijke kruispunten in Vlaardingen leverde teleurstellende en vage antwoorden op. Kort gezegd luidde het: "we doen ons best". Geen enkele toezegging dus om gevaarlijke situaties voortvarend aan te pakken.... En dat terwijl er een rapport ter tafel ligt dat aantoont dat het aantal fietsongelukken een stijgende lijn vertoont. GroenLinks, bij monde van raadslid Hermine Koning, neemt geen genoegen met deze lege reactie en stelt daarom vervolgvragen aan het college.

  Lees verder
 2. GroenLinks verbaasd over 10 jaar onveiligheid Odfjell

  Na als Raad geïnformeerd te zijn over de stand van zaken met betrekking tot de situatie bij Odfjell maakt Kees Borsboom gebruik van het rondje ‘Mondelinge vragenronde raadsleden’ voorafgaand aan de Raad van afgelopen donderdag 8 maart. GroenLinks is verbaasd dat de controle zo lang, zo slecht werd uitgevoerd, en dat er vergunning aan het bedrijf werd verleend. En: ook al wordt de situatie bij Odfjell nu bestempeld als ‘beheersbaar’, hoe veilig zijn eigenlijk de andere bedrijven? Burgemeester Bruinsma reageert aansluitend.

  Lees verder
 3. A4 Midden-Delfland...... de weg die de files NIET oplost

  Dit is één van de zaken die bezoekers Rijkswaterstaat voor kunnen houden op de informatieavond die dinsdagavond 10 maart in Vlaardingen wordt georganiseerd. GroenLinks bundelde een aantal vragen ter voorbereiding van deze avond. De vragen zullen aan bezoekers worden uitgedeeld. Ze zijn hieronder ook alvast te downloaden.

  Lees verder