We roepen iedereen op om op deze tweede ‘verjaardag’ van de Russische invasie in Oekraïne samen te komen om zingend voor vrede ons verzet te tonen (symbolisch en geweldloos vredelievend) tegen deze oorlog, de concrete gevolgen ervan, en de impasse waarin hij terecht is gekomen.
MELD JE AAN (via de QRcode bovenaan) om samen vredesliederen in te studeren en mee te zingen in ons eenmalige pop-up koor voor wereldwijde vrede!

Voorafgaand aan het zingen is er op het plein vóór de Lucaskerk en in het ernaast gelegen Stiltecentrum gelegenheid in alle rust een bloem te leggen, een bloeiend plantje te zetten, een kaarsje of kaars aan te steken, of op een andere manier symbolisch solidariteit te betonen.
We nodigen Vlaardingers hier graag voor uit! Het kan de hele dag, wel het liefst ’s middags tussen kwart voor één en kwart voor twee.

Zegt het voort!
We vragen iedereen ons te helpen om deze activiteiten in de paar komende dagen tot zaterdag verder bekend te maken. Persoonlijk, schriftelijk en via social media.
 

De activiteiten Herdenken en Samen zingen voor Vrede zijn, met Amnesty Vlaardingen, De Windwijzer, en Platform Ander Vlaardingen, voorbereid door PAX Ambassade van Vrede