In een persbericht van de gemeente wordt elke Vlaardinger uitgenodigd zijn/haar mening te geven over toekomstige bezuinigingen. Dit kunt u doen op een website (zie link in de tekst hieronder). U dient wel een account aanmaken. Laat u dit niet weerhouden, want dit aanmaken van een account is makkelijker dan u denkt… [zolang u uw opgegeven wachtwoord maar onthoud… ;-)]. Zodra u via SMS een code hebt ontvangen kunt u deze code gebruiken om uw account definitief te maken.

____________________________________________________________________

Persbericht gemeente Vlaardingen

Raad vraagt u om raad: denk mee over de begroting

De gemeenteraad en het college staan voor een grote uitdaging. Er is dit jaar een flink tekort op de gemeentelijke begroting. Dat betekent dat de gemeente verwacht meer geld uit te moeten geven dan er inkomsten zijn. Om dat tekort op te lossen, kijkt de gemeente naar mogelijkheden om te bezuinigen of meer inkomsten te verwerven. Daarbij wil de gemeenteraad graag rekening houden met de mening van bewoners.

Laat u de raadsleden weten op welke onderwerpen naar uw mening niet bezuinigd mag worden? Via de website https://doemee.vlaardingenbegroot.nl kunt u laten weten welke drie onderwerpen u zo belangrijk vindt, dat daar wat u betreft niet op bezuinigd mag worden. Ook het Vlaardings internetpanel krijgt deze vraag voorgelegd.

U kunt uw mening geven tot en met 22 januari 2020. De gemeenteraad neemt deze input mee in het verdere proces om te komen tot een sluitende begroting. Naar verwachting bespreekt de gemeenteraad deze in maart.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de griffie van de gemeenteraad via griffie@vlaardingen.nl.