Huis-aan-huis in de Oostwijk tegen de BTW-verhoging - 21 oktober 2017
Huis-aan-huis in de Oostwijk tegen de BTW-verhoging

GroenLinks ging huis-aan-huis in de Oostwijk tegen de BTW-verhoging

Afgelopen zaterdag 21 oktober zijn 70 GroenLinks afdelingen in het hele land huis-aan-huis gegaan om actie te voeren tegen de geplande verhoging van het lage BTW tarief van 6% naar 9%.
Ook GroenLinks Vlaardingen zet zich in voor deze actie!

Met een gezellige club zijn we de Oostwijk ingetrokken om huis aan huis met mensen in gesprek te gaan. We hebben met de bewoners gesproken over wat voor hen belangrijke onderwerpen zijn in hun wijk én in Vlaardingen. Dit leverde een schat aan informatie en ideeën op. De dringende oproep om vooral de verbinding te zoeken, zowel in de maatschappij als in de politiek, is er eentje die we ter harte nemen en waar we als GroenLinks in Vlaardingen voor moeten en zullen staan.
Uiteraard kwamen de plannen om de BTW te verhogen en wat dit voor ons allemaal betekend ook uitgebreid aan bod. Het is opvallend hoeveel mensen de actie ondersteunen en de petitie tegen de verhoging van het BTW tarief wilden ondertekenen!

GroenLinks Vlaardingen voelt zich erg gesterkt door de positieve reacties op onze actie en gaat binnenkort weer de stad in om de BTW plannen onder de aandacht te brengen.

De volgende actiedag tegen de BTW-verhoging staat gepland voor zaterdag 4 november!

Iedereen die deze actie aan het hart gaat is welkom mee te doen en een steentje bij te dragen. Samen kunnen we het onderwerp op de politieke agenda zetten. Samen kunnen we de BTW verhoging tegenhouden!

De details volgen nog maar je kunt je alvast aanmelden bij Neill Voorburg, campagneleider in Vlaardingen: Neill.Voorburg@Vlaardingen.nl.

Mocht je de petitie nog niet ondertekend hebben, dan kan dat hier: www.geenbtwverhoging.nl.

 

Geen BTW-verhoging - teken de petitie