GroenLinks krijgt breed beeld van woningen Flores-Montal in Indische buurt

Nog belangrijker dan het krijgen van een beeld zijn het op de hoogte raken van de stand van zaken en het horen van de mening van de huurders van deze huizen in de Indische buurt. Voor zaterdag 10 december is GroenLinks uitgenodigd zich uitgebreid te laten voorlichten.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aan Jack Tsang - Fractievoorzitter GroenLinks

Vlaardingen 4 december 2005

Betreft: Flores-Montal ontduplexen en renoveren

 Geachte Raadslid,

Zaterdag 10 december 2005 willen wij u graag voorlichten over de stand van zaken en de mening van de huurders en de organisaties die hen vertegenwoordigen t.w. RMWL en de B.B.V.I.B.

De voorlichting zal plaats vinden in het Wijkcentrum Indische Buurt aan de Floreslaan 41 en start rond 12 uur, koffie wordt verzorgd door het team van vrijwilligers van de Wijkvereniging Indische Buurt.

Hierna willen wij met u langs de woningen van het complex 4103 wandelen en zijn een beperkt aantal huurders bereidt u een kijkje in hun keuken te geven.

Wij hopen van harte dat u van deze gelegenheid gebruik wilt maken om de beeldvorming over dit wooncomplex, zo breed mogelijk maken.

 Namens de huurders en het bestuur

Arnold van NieuwenhuizenVice voorzitter

 Bewoner Belangen Vereniging Indische Buurt // www.indische-buurt-vlaardingen.nl em@il: bbvibv@hotmail.com  KvK: 40347872   Giro 6508666  /  0104345988