Op zondag 9 september komen we in actie in de Grootste Kantine van Nederland, om het kabinet te laten horen: het is tijd voor een keerpunt.

GroenLinks organiseert de Grootste Kantine van Nederland - AFAS Live - zo. 9 september

Op zondag 9 september komen we in actie in de Grootste Kantine van Nederland, om het kabinet te laten horen: het is tijd voor een keerpunt.

 
Jarenlange bezuinigingen en steeds verdergaande marktwerking hebben geleid tot een crisis in de publieke sector. Personeelstekorten, onderwaardering, een enorme werkdruk. Je loopt de longen uit je lijf, maar krijgt niet gedaan wat je wil. Collega's om je heen vallen om. Het zijn verhalen die je in elke kantine hoort; of je nou onderwijzer, zorgmedewerker of buschauffeur bent. 

De kwaliteit van ons onderwijs, onze zorg en het openbaar vervoer staat onder druk. Daarmee zetten we onze samenleving op het spel.
Wij zeggen: tot hier en niet verder. Wij kunnen het keerpunt zijn. Als we de handen ineenslaan. Als we ons verenigen en een beweging bouwen. Als we samen strijden, kan niemand om ons heen. En daar hebben wij jou bij nodig.

Op zondag 9 september komen wij in actie voor:

  • Meer waardering

  • Minder administratie

  • Meer personeel

  • Minder werkdruk

HET IS TIJD VOOR EEN KEERPUNT.
Kom op zondagmiddag 9 september naar de Grootste Kantine van Nederland in de AFAS Live.

 
Aanmelden kan nog steeds - klik HIER.

Samen reizen?
Wil je vanuit Vlaardingen gezellig met een groep gezamenlijk naar de AFAS live reizen? Meld je dan per mail aan bij Jan Robberegt.
We spreken af om 13.10 uur op station Schiedam Centrum, dan reizen we naar Rotterdam Centrum, vertrek daar om 13.25 uur, en aankomst station Bijlmer Arena om 14.29 uur. Vandaar is het nog 3 minuten lopen.