Meetup Jesse Klaver - Annabel - Rotterdam - 22 november 2017

GroenLinks - Voor de stille motor van Nederland

Na afloop van de Meetup met Jesse woensdagavond 22 november in Rotterdam ontvingen de leden onderstaande brief van hem. Want Jesse wil dóórpraten! Met iedereen die iets zich inzet voor de samenleving en die zich, op wat voor manier dan ook, niet gehoord voelt. Het groepje Vlaardingse leden dat erbij was vond het een fantastisch inspirerende avond!

________________________________________________________________________________________

 
Beste ,

Wat een fantastische avond in de Annabel! Ik hoop dat jullie het net zo inspirerend vonden als ik. We spraken elkaar over hoe we samen met vele anderen in actie kunnen komen. In actie voor de stille motor van Nederland: alle mensen die ons land draaiende houden, maar door de gevestigde partijen worden vergeten.
Dit kabinet kiest namelijk opnieuw voor belastingverlaging voor de multinationals, terwijl het bezuinigt op zorg, onderwijs en veiligheid. Het resultaat: leraren, zorgverleners en politieagenten hebben vrijwel overal te maken met onderbetaling, personeelstekort en een veel te hoge werkdruk. Vanavond werd opnieuw duidelijk hoeveel mensen, met allerlei verschillende beroepen en achtergronden, tegen soortgelijke problemen aanlopen.

IK DOE MEE

Ik zei het al: Ik wil hierover met jou doorpraten.
Daarom starten we een kantinetour. Wij komen niet op voor de belangen van multinationals, maar voor die van mensen. Voor mensen als Geralda, Zita en Jolanda, die zich met hart en ziel inzetten voor de samenleving, maar weinig erkenning krijgen voor het belangrijke werk dat ze doen.
En ook voor mensen zoals jij. Ik wil graag horen tegen welke problemen jij aan loopt. Wil jij ook in gesprek over je werk? Geef je dan op. Samen vormen we een beweging die Nederland gaat veranderen. Samen geven we de stille motor van Nederland een stem.

Tot dan!
Jesse