Huri Sahin
Huri Sahin - GroenLinks Statenlid Zuid-Holland

GroenLinkskiezers bedankt!

Dank aan de mensen die gisteren bij de Provinciale Statenverkiezingen op GroenLinks hebben gestemd! Want hoewel we dat bijna zouden vergeten door al het landelijk geweld… het waren toch echt Provinciale Statenverkiezingen. GroenLinks  had 3 zetels in de Staten van Zuid-Holland en die houden we ook. Wij wensen Huri, Berend en Anneloes veel succes bij hun werk voor een groene, duurzame en sociale provincie.

GroenLinks lijkt de teruggang van drie jaar terug gestopt te hebben en is op de weg terug. Het landelijk behaalde percentage van 5,3% van de stemmen noemde Bram van Oijik een mooie uitgangspositie om verder te werken aan een groene en sociale samenleving".

Toch zijn we er nog lang niet.
In Vlaardingen was het percentage mensen wat GroenLinks stemde (4,6%) lager dan landelijk gemiddeld en ook lager dan het percentage wat we behaalden bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar. Alle reden dus om ons geluid met nog meer overtuigingskracht te laten  horen.
En daar hebben we iedereen bij nodig. 

Doe actief mee! Juist nu! 
De eerste gelegenheid om elkaar weer te treffen is op 1 april, wanneer we met elkaar spreken over de veranderingen in de zorg.