Meet-up met Jesse Klaver 14 november 2016 in Rotterdam
Meet-up met Jesse Klaver 14 november 2016 in Rotterdam

Meetup #2 met Jesse Klaver 10 oktober in Den Haag

De eerste Meet-up met Jesse Klaver in Amsterdam was een groot succes. In een volle Melkweg presenteerde Jesse Klaver het conceptverkiezingsprogramma van GroenLinks. Een programma waarmee we Nederland gaan veranderen! De volgende meet-up in Den Haag staat alweer voor de deur: op 10 oktober presenteert Jesse dan het ‘Generatiepact’: een pact tussen jong en oud, tussen grootouders en kleinkinderen en tussen de oude en nieuwe generatie. We moeten het samen doen! Heb je een vraag voor Jesse of ben je benieuwd naar zijn plannen? Schrijf je hier gratis in en kom naar de Meetup!

De huidige regering zet generaties tegenover elkaar. We ‘moeten’ korten op de zorg, omdat er door vergrijzing ‘teveel’ ouderen komen. 65+-ers die onze samenleving opbouwden en hun kinderen opvoedden, gaan nu naar de voedselbank. Vierhonderdduizend kinderen groeien op in armoede en jongeren hebben enkel uitzicht op onzekere flexbaantjes. Dat kan anders en dat moet anders. Tijd voor verandering!

Deze Meetup is voor jong en oud. Kom dus vooral samen met de andere generaties! Neem je opa, moeder, kleinkind, oude buurvrouw of jonge neefje mee. We laten jong en oud niet uit elkaar spelen....

Plaats en tijd
De deuren van het Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag) gaan om 19:00 uur open en we starten om 19:30 uur. Na afloop is er genoeg tijd om na te praten met een drankje.

Gezamenlijk ernaar toe? Dat kan!
Als je mee gaat naar de meet-up en het leuk vind om gezamenlijk met andere GroenLinksers te reizen, laat dit dan even weten aan Neill Voorburg, campagneleider in Vlaardingen (Neill.Voorburg@Vlaardingen.nl).
We verzamelen om 18:15 uur op station Schiedam Centraal spoor 5. Hier treffen we ook de Schiedamse en Rotterdamse afdelingen. We gaan dus met een leuke grote groep afreizen naar Den Haag.
Vergeet dus vooral niet om in te schrijven.

Tot ziens bij de meet-up :-)