Met GroenLinks Vlaardingen gezamenlijk naar het congres

Zaterdag 17 december vanaf 10.00 uur houdt GroenLinks haar grootste congres ooit. Vanaf 9.00 uur 's ochtends gooien ze de deuren open voor iedereen die GroenLinks een warm hart toedraagt. Leden van GroenLinks Vlaardingen/Maassluis reizen er gezamenlijk naar toe.

Op het congres stellen we het verkiezingsprogramma vast. We ontvangen verrassende gasten! Prominenten van binnen en buiten de partij, waaronder Jesse Klaver en Femke Halsema, zullen een spetterende speech houden. Gastheer van het congres is Guido Weijers. Na afloop is er live muziek en een borrel.

Kortom: een uitgelezen manier om de partij (beter) te leren kennen, de sfeer te proeven

en GroenLinks te steunen richting de verkiezingen.

Kijk HIER voor meer informatie en aanmelden.

Plaats en tijd
De deuren van Werkspoorkathedraal in Utrecht (Tractieweg 41) gaan vanaf 9.00 uur open voor bezoekers, om 10.00 uur start het congres.

Gezamenlijk ernaar toe? Dat kan!
Als je mee gaat naar het congres en het leuk vindt om gezamenlijk met andere GroenLinksers te reizen, laat dit dan even per mail weten aan Neill Voorburg, campagneleider in Vlaardingen.
We verzamelen om 8.10 uur op Station Vlaardingen Oost en nemen de trein van 8.16 uur richting Rotterdam Centraal.
Ook zullen er een aantal leden met de auto richting Utrecht gaan, omdat er dus ook de mogelijkheid is tot carpoolen, is het belangrijk dat je even aangeeft of je mee wil reizen.
Kom je voor het eerst? We vangen je graag op en laten je kennis maken met de mensen in onze afdeling.

Vergeet dus vooral niet om in te schrijven! De entree is gratis.

Tot ziens op het congres :-)