"Opgeblazen spierballentaal van minister Eurlings over de A4"

Zo reageerde Jack Tsang 6 juni tijdens een interview bij Omroep Vlaardingen, op de uitlating van de minister dat zijn bestuurlijke voorkeur uitgaat naar de aanleg van de verlengde A4 Delft-Schiedam. Vooraf kwam Anaconda in dit interview uitgebreid aan bod.

Fractievoorzitter GroenLinks Vlaardingen Jack Tsang over beide onderwerpen in een interview met Omroep Vlaardingen op 6 juni 2008. Beide onderdelen hier te beluisteren.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OVER DE A4 DELFT-SCHIEDAMBeluister het interview over de A4 (Dit interview duurt ruim 9 minuten.)Het A4-dossier---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------OVER ANACONDAVooraf aan dit onderwerp ging het interview over de wens van op- en overslagbedrijf Anaconda om zich te vestigen in Vlaardingen. Onlangs uitten PvdA, GroenLinks en CDA hun zeer kritische zienswijze hierop in een brief aan de Provincie Zuid-Holland. Ook het gemeentebestuur van Vlaardingen acht "vestiging van bedrijven als Anaconda ongewenst", zo liet zij eerder weten in een reactie aan de Provincie.Op 18 juni ontvingen de drie partijen van de provincie een ontvangstbevestiging (PDF) van hun brief.Beluister het interview over Anaconda (Dit interview duurt ruim 12 minuten.)Het Anaconda-dossier

Met dank aan Omroep Vlaardingen.