Organisaties roepen op tot 2 minuten stilte voor slachtoffers Schipholbrand

Belangrijke maatschappelijke organisaties en vrijwel alle politieke partijen roepen mensen op om 2 minuten stil te staan bij de slachtoffers van de Schipholbrand. Zij organiseren op donderdag 17 november om 20.00 u. in zoveel mogelijk gemeenten een wake bij het gemeentehuis.

OPROEP: 2 minuten stilte voor de slachtoffers van de Schipholbrand. Op donderdag 17 november om 20.00 uur bij de gemeentehuizen.

Naar aanleiding van de Schipholbrand roepen onderstaande organisaties hun leden en sympathisanten op om stil te staan bij de slachtoffers van de brand.

Zij willen op donderdag 17 november a.s. om 20.00 uur een wake met 2 minuten stilte houden, bij zoveel mogelijk gemeentehuizen in Nederland.

Wij willen de slachtoffers van de brand gedenken. Wij willen onze betrokkenheid tonen met hen die door deze ramp zijn getroffen. Wij willen niet vergeten wat er is gebeurd. Daarom willen wij in zoveel mogelijk gemeenten in Nederland op donderdag 17 november, drie weken na de brand, bijeenkomen voor een wake bij het gemeentehuis.

 VluchtelingenWerk Amnesty InternationalGenoeg is GenoegWerkgroep Vluchtelingen VrijVan harte pardonGroenLinksPvdASPPvdACDAVVDChristenUnieD66