Na ons vorige bericht over de a.s. Klimaatmars op 19 juni in Rotterdam is er inmiddels informatie over twee manieren om samen naar Rotterdam te reizen.

  • Natuurlijk per fiets: PAX Ambassade van Vrede organiseert een fietstocht* van Hoek van Holland naar Rotterdam. Vlaardingers kunnen om 11.30 uur aansluiten bij het Geuzenmonument op de Markt. Meld even via post@deluchtfietsers.nl of ambassadestadvanvrede@kpnmail.nl dat je meefietst. Hou het evenement in de gaten op de Facebook-pagina van PAX.Ambassade.van.Vrede.

  • Met de metro: verzamelen om half 12 bij Vlaardingen Oost voor de metro van 11.45 uur naar Rotterdam. Jochem (GroenLinks Vlaardingen) neemt deze metro omdat hij dan op tijd onze afdeling kan aanmelden bij GroenLinks landelijk die vanaf 12:15 uur op de Binnenrotte in Rotterdam staat om borden uit te delen aan deelnemende afdelingen. Mail Jochem als je ook deze metro neemt.

Tot zondag 19 juni!

*) De hele fietstocht: de start is om 10 uur bij metrostation Hoek van Holland Haven, dan via Maassluis (aansluiten 11.00 uur bij Molen De Hoop), Vlaardingen (aansluiten 11.30 uur bij Geuzenmonument op de Markt) en Schiedam (aansluiten 12.00 uur Bevrijdingsmonument in de Gerrit Verboonstraat) naar Rotterdam.