Vanaf 11 december 2008 vernieuwde website GroenLinks Vlaardingen

Bij 'zin in de toekomst' hoort ook een nieuwe jas. GroenLinks vernieuwde haar huisstijl en achter de schermen werd door het landelijke webteam ruim een jaar hard gewerkt aan een nieuwe site. Een hele klus, maar met een mooi resultaat! Deze weken zijn de afdelingen aan de beurt. Zo ook Vlaardingen dus.

 

------------------------------------------------------------------

In deze nieuwe site moet nog wel het een en ander gebeuren om hem weer helemaal up-to-date te maken. Niet alles is automatisch overgezet en zal dus met de hand moeten worden gedaan.

Daarbij komt het archief met alle nieuwsberichten in 32 dossiers in deze vorm niet meer terug. Alle berichten zullen voorzien worden van één, maar meestal meerdere sleutelwoorden waarmee in een keer alle berichten waar zo'n woord 'aanhangt' te voorschijn kunnen worden geroepen.

In de berichten zelf zult u ook geen foto's meer tegenkomen. Wel hebben we de mogelijkheid om aan een bericht een foto-galerie toe te voegen.

Wat betreft de inhoud is de site dus nog niet volledig. Ook zullen er nog een aantal kinderziektes worden uitgehaald in de komende tijd. Bijvoorbeeld is de volgorde van de berichten in het nieuwsarchief nog willekeurig / niet op datum. Ook de zoekfunctie blijkt helaas nog niet te werken.

Wij zijn in ieder geval enthousiast. Over de duidelijkheid, de mogelijkheden en de uitstraling.Graag horen we ook uw mening!

Om te kunnen reageren moet u zich eerst registreren door uw voor- en achternaam op te geven en uw e-mailadres. Zodra u dit gedaan heeft kunt u reageren op berichten op de site van GroenLinks.