We gaan Nederland veranderen!

De zomer is voorbij en er staan spannende maanden voor de deur. We hebben te maken met twee verkiezingen dus dat betekent: Campagnetijd! In maart 2017 zijn dat de Tweede Kamer verkiezingen en in het voorjaar van 2018 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. A.s. dinsdag presenteert GroenLinks haar concept verkiezingsprogramma.

 

 

 

"Wat we zelf hebben opgebouwd, kunnen we zelf veranderen."

MEET-UPS met Jesse Klaver
Op dinsdag 6 september wordt tijdens een meet-up met Jesse Klaver in de Melkweg te Amsterdam het GroenLinks concept verkiezingsprogramma gepresenteerd. Een belangrijk moment dat veel media aandacht zal generen. Vanuit Vlaardingen zijn we er natuurlijk ook bij!
Heb je de inschrijving voor deze meet-up gemist? Er komen er nog veel meer dit najaar, zie ook de GroenLinks website of volg GroenLinks op Facebook.

Ook in Vlaardingen gaan we Nederland veranderen!
Neill Voorburg zal als campagneleider beide verkiezingscampagnes vorm gaan geven. We gaan aan de slag met uitkomsten van de Vlaardingse klimaattop en de Zorg-bijeenkomst. Samen met de fractie willen we in Vlaardingen een sterke campagne neerzetten. Een campagne die de mensen aanspreekt die het standaard goedkope verhaal van Rutte - steeds meer rijkdom voor steeds minder mensen ten koste van de planeet - niet meer geloven. 

De komende verkiezingen staat er ongelofelijk veel op het spel
Kunnen we de draai maken naar een duurzame samenleving of zal klimaatverandering ons echt inhalen met rampzalige gevolgen van dien? Kunnen we onze democratie redden van de boze mensen die op Trump en Wilders stemmen omdat ze zich in de steek gelaten voelen? Het kan! Er zijn genoeg alternatieven om het anders te doen. Maar dan wel écht anders! Dat gebeurt niet vanzelf. Voor die toekomst moeten wij ons hard maken. Aan de slag met de campagne dus! Zodat we laten zien waar we als GroenLinks voor staan. 

Het bestuur maakt ondertussen werk van alle voorbereidingen die te maken hebben met het zoeken van nieuw talent en het schrijven van het verkiezingsprogramma. De Algemene Leden Vergadering in het najaar zal daarin een belangrijk moment zijn om met elkaar te bespreken hoe we de verkiezingen ingaan. Houd de agenda dus in de gaten. 

Voor inspiratie klikt u rechts op de video.....