GROEN VERBINDT
Groene, linkse keuzes voor een duurzame, leefbare en gezonde stad

Een mooie, duurzame en groene stad waarin het voor iedereen fijn is om te wonen, werken en plezier te hebben. Dat is waar GroenLinks Vlaardingen naar streeft.
Een stad waarin cultuur, kunst en historisch bewustzijn ervoor zorgen dat we elkaar ontmoeten, plezier hebben, goede gesprekken voeren en elkaar respecteren.

Belangrijk daarbij is dat een stabiel bestuur ervoor zorgt dat Vlaardingen klaar is voor deze mooie toekomst. Het is bewezen dat GroenLinks in staat is om deze stabiliteit te bieden. GroenLinks is een verbindende factor gebleken in de gemeenteraad en reikt de hand naar organisaties die de stad groener, socialer en duurzamer maken.

De financiële situatie van Vlaardingen heeft er jarenlang voor gezorgd dat veel van onze wensen niet konden worden verwezenlijkt, maar er gloort nu hoop aan de horizon.
GroenLinks komt nu met oplossingen die realistisch zijn en niet leiden tot onnodige budgetoverschrijdingen. Een nog belangrijker aspect dan het financiële plaatje is
de betrokkenheid van de burger. We moeten afwegingen maken op basis van wat we horen in de samenleving.

In ons verkiezingsprogramma noemen wij een groot aantal van de belangrijke opgaven voor de stad en de mogelijkheden die wij daarvoor zien.

 
Onze top 6 kandidaten:

Vlaardingen de Groenste stad!

Lees HIER de tekst zoal deze op 9 maart 2022 in Groot Vlaardingen stond met enkele standpunten van GroenLinks Vlaardingen.

Vier filmpjes met drie Vlaardingse GroenLinks kandidaten

Lijsttrekker Neill Voorburg en de nummers 2 en 3, Esther van Wieringen en Umit Gulseren vertellen in enkele filmpjes waarom een stem op GroenLinks Vlaardingen kan zorgen voor een groenere, socialere, inclusievere en sportievere stad. In een vierde filmpje zien we Ariette Kasbergen van GroenLinks Zuid-Holland in gesprek met Neill Voorburg in het prachtige natuurgebied de Broekpolder.
» Naar dit bericht

Debatten terugkijken

De afgelopen week zijn de nodige debatten gevoerd, met voor GroenLinks mooie momenten. Ze zijn allemaal terug te kijken.
» Ga verder naar de links

Wil je meedoen met de campagne?

Tot aan de verkiezingen gaan we elke zaterdag op pad in steeds een andere wijk voor een zogeheten huis-aan-huis actie. Net zoals alle afdelingen van GroenLinks dat elke zaterdag doen. Juist omdat het de meest effectieve en leuke actie is om te doen in de campagne!
[Wil je eerst meer weten over deze huis-aan-huis acties kijk dan naar het GroenLinks YouTube filmpje erover.]

Dinsdag 15 maart staan we van 16:30 uur tot 17:30 uur op Vlaardingen Centrum en lopen we wellicht ook nog met de groep het centrum in.
Woensdag 16 maart, de grote verkiezingsdag laten we ons nog eens duidelijk zien op de markt op het Veerplein. We verzamelen om 11.00 uur bij de Albert Heijn.

Loop je mee? Meld het even via vlaardingen@groenlinks.nl.

Verslagen van onze huis-aan-huis tochten kun je zien op onze Facebookpagina, zoals HIER van onze tocht door de Westwijk op za. 19 februari.

Maak kenbaar dat je GroenLinks stemt!

Heb je een Facebook of Instagram account, laat weten dat je voor GroenLinks kiest. Bestuurslid Jan Robberegt deed dat met de tekst: "Ik ben Jan Robberegt. Ik stem morgen op GroenLinks omdat ik van een vrolijk, groen en sociaal Vlaardingen houd. Jij toch ook?!?!" Check Jans Facebookpagina.

Een goed idee!  Als je al gestemd hebt, dan kan je zeggen dat jij gestemd hebt op GroenLinks met daarbij de belangrijkste reden waarom je dat gedaan hebt. Wil je het logo van GroenLinks gebruiken, dan kun je dat opvragen via vlaardingen@groenlinks.nl.

Doe een donatie

Met jouw bijdrage kunnen we de ambities van GroenLinks waarmaken. Zo kunnen we onze zichtbaarheid vergroten door advertenties in te kopen, flyers uit te delen en meer kiezers te bereiken via sociale media.

Bestel een raamposter!

Vergroot de zichtbaarheid van GroenLinks in de campagne met een poster!
Bestel er een of meerdere in A2 of A3 formaat, via vlaardingen@groenlinks.nl.

poster Stem 16 mrt. GroenLinks